top of page

Hotel crush; Eco plantage Rococo in Velzen Zuid

Plantage Rococo is niet zomaar een hotel. Het historische gebouw ligt op landgoed Waterland. Een prachtige groene oase van rust waar paarden rustig in het gras lopen te grazen. Gedurende de 17e eeuw zeilden kooplieden naar dit soort buitenplaatsen om daar de zomer door te brengen.


Plantage Rococo is een verborgen parel op een steenworp afstand van de stad Amsterdam. De voormalige plantage is nu een hotel, cafe en restaurant. En niet zomaar één, de sfeer in combinatie met het goede eten maakt dit tot de perfecte getaway. Je waant je even een in ander land, maar de authentieke details zorgen ervoor dat je je af en toe ook in een andere tijd waant. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje maar bij het hotel staat een ecologische levensstijl hoog in het vaandel. Dit zie je ook terug in de menukaart van het hotel.

Voor de inrichting is er een deel van de oorspronkelijke meubels hergebruikt. Het is een combinatie tussen vintage design en klassiek. Het toevoegen van de perfecte selectie coffeetable boeken en planten geeft het meteen een eigentijdse look. Wil je even een nachtje of langer ontsnappen, dan is Eco Plantage Rococo daar de ideale spot voor. www.plantagerococo.nl

64 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page