top of page
alle logo's-33.png

INTERIOR

Wonen is gevoel!

Studio Soleil is ontstaan vanuit een grote liefde voor hotel interieurs. Dan bedoel ik niet de hotel chique stijl die we nu veel zien. 

maar echt de verrassende creatieve combinaties die voor instant happiness zorgen. Creatief gebruik van kleur en materiaal, styling met handmade products en kunst van lokale artiesten. Om dan vervolgens thuis te komen in je saaie woning, waar je je dan toch ineens minder blij voelt. Ik wil dit prettige gevoel ook bij mensen thuis creëren. Vanuit deze behoefte ben ik interieurs gaan ontwerpen. En niet alleen interieurs van huizen maar ook van bedrijfsruimtes en vakantiewoningen. Lijkt het je leuk om samen te werken, stuur me dan een mail op info@studiosoleil.nl 

In de nieuwe winkel van Studio Soleil hebben we een materialen bibliotheek, deze is zeker een bezoek waard als je een nieuwe woning hebt of zin hebt je huidige woning aan te pakken. 

We proberen de bibliotheek wekelijks uit te breiden met nieuwe materialen. Zie je iets leuks? Dan maken we kosteloos een offerte.

 

MATERIAALADVIES

Vind je het moeilijk om vanuit al deze materialen de juiste keuze te maken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake. We helpen je graag met het maken van mooie combinaties. Tijdens de intake bespreken we je wensen voor de woning en vervolgens gaan we aan de slag met een mooi materialenplan. Dit presenteren we aan je a.d.h.v. stalen. Je kunt een materiaaladvies krijgen voor één ruimte van je woning zoals bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer, maar we helpen je ook graag met een totaaladvies. 

Bij het advies kijken we heel duidelijk naar de wensen van jou als bewoner. Dit betekent dat we niet alleen putten uit onze eigen materialen, maar we vragen ook materialen op bij diverse partijen. 

In een materiaaladvies verwerken wij o.a. raambekleding, vloeren, muurbekleding zoals tegels, verf of behang. Maar ook zeker het materiaal van een keukenfront of het materiaal van de kranen.

HET INTAKEGESPREK

Hoe uitgebreid het materiaaladvies is bepalen we a.d.h.v. ons intakegesprek. Het intakegesprek kan in de winkel of via videobellen. in dit eerste gesprek willen we zoveel mogelijk over jouw wensen te weten komen. Na het gesprek ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Wil je meer weten over het totale proces? Vraag dan de informatiebrochure aan via onderstaande button. 

IMG_7656 2.heic

"Bij Claire ben je er zeker van dat ze fantastisch werk zal leveren. De afspraak met haar om samen door de materialen heen te gaan, het fijne contact tussendoor en het eindresultaat. Het is het geld meer dan waard. Wat een fijn gevoel." (Thao Quach,Filibrow)

bottom of page