top of page
alle logo's-33.png

ABOUT STUDIO SOLEIL

Een zonsondergang, een cafe con leche in de vroege ochtendzon, een geheel nieuwe omgeving, mooie plekjes ontdekken, een prachtig hotel of een mooie vakantiewoning, snel nog even wat moois scoren bij de lokale artisans om zo het vakantiegevoel thuis zolang mogelijk aan te houden. Waarom kan je dat gevoel niet voor altijd vasthouden en je op vakantie voelen in je eigen huis. Studio Soleil is ontstaan om dit gevoel zoveel mogelijk in je dagelijks leven te integreren. Zowel door je state of mind als je interieur. In onze Studio Soleil shop koop je de items voor je woning. We combineren bohemian met eclectic en een stukje vintage. De collectie wordt klein ingekocht, hierdoor is er veel wisseling in de collectie en moet je er ook vaak snel bij zijn als je iets leuks hebt gezien!

5af142e7-7ee0-43f5-b35f-3e032eb79b2b.JPG

De studio

Kun je hulp gebruiken bij de inrichting van je woning, vakantiewoning of bedrijfsruimte maak dan een afspraak voor een intake in de studio. Hier kun je terecht voor een advies op maat variërend van een styling tot aan ontwerp en realisatie. Daarnaast kun je ook een afspraak maken om gewoon even te sparren, neem een kijkje tussen alle mooie materialen en stoffen in de studio en laat je inspireren. 

 

 Lees hier meer over de mogelijkheden >>>

Follow the sun

Over mij 

Met een achtergrond in de PR ben ik wellicht een vreemde eend in het vak. Maar hierdoor kan ik goed conceptueel denken en dit doorvertalen in een interieur. Of het nou gaat om een merk of juist meer om een persoon, ik creëer een interieur op basis van je verhaal. Daarnaast verschilt het organiseren van een verbouwing minder van een PR evenement dan je zou denken.

 

Een interieur moet karakter hebben, het is niet voor iedereen, het is van jou, jij moet je er thuis voelen. Neem het inrichten volgens een bepaalde stijl niet te serieus, speel met kleur en materiaal en koop dat ene item waar je hart sneller van gaat kloppen, ook al past het niet bij je bank. 

Ik ben een gevoelsmens, ik neem mijn projecten aan op gevoel. 

Lijkt het je leuk om hier meer over te weten, neem dan contact met me op! 

Lieve groet, Claire 

 

 Lees hier meer over de mogelijkheden >>>

lichter4Q7A6052.jpg
bottom of page